top menu

10 jarig jubileum – Limited editions Navigator en Maverick baitboats

 

De temperaturen zijn nu onder het vriespunt, maar de seizoensvoorbereiding is al in volle gang. En zoals jullie van ons gewend zijn trappen we het seizoen weer in stijl af!

Ter ere van ons tienjarig jubileum gaan we namelijk een tweetal spectaculaire Anniversary modellen van de Maverick en de Navigator voerboten uitbrengen. Het zullen uiterst scherp geprijsde voerboten worden, waarbij u meer boot voor minder geld gaat krijgen. Om de exclusiviteit te borgen zal er van beide Anniversary modellen slechts een gelimiteerde oplage zijn. Tevens zullen er zowel van Toslon, Raymarine en Lowrance speciaal geprijsde Anniversary voordeel pakketten beschikbaar zijn! Houdt onze website en sociale media kanalen de komende periode in de gaten!

Er is meer nieuws…

Recent zijn er voor model 2018 de nodige wijzigingen doorgevoerd in onze voerbotenlijn. Zo hebben we nieuwe aandrijfmotoren, kortere schroefassen, nieuwe lagering en voortstuwingsschroeven. Ook per direct gaan alle nieuw te bestellen voerboten standaard uitgerust worden met RVS drukschakelaars en een Rebelcell 12V 11Ah Lithium-Ion pakket kompleet met bijpassende lader. Loodaccu’s behoren dus tot het verleden! Overigens hebben deze wijzigingen geen gevolg voor de prijs…..Meer voor minder is een feit!!

Ben je dus op zoek naar voerboot waarmee je komend seizoen flink kunt knallen en die je niet in de steek zal laten, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Tot snel,
Team Global Fishing

navigatoe-basicSave

Save

Save

Navigator & Maverick 

Save

©2016 Globalfishing | Designed by RS Creations